Wat is tof?

“Wat is tof? Wij zijn tof! En ik leg je graag uit waarom!

TOF entertainment 2 icon

Aangenaam

Wat tof dat je een kijkje komt nemen op tofentertainment! Mijn naam is Wessel Kort en op dit deel van de website vertel ik je graag meer over het ontstaan van tofentertainment, mijn visie op de entertainmentindustrie en waarom ik de entertainmentacademy heb opgericht.

In het kort, door kort

Voor iedereen die geld wil verdienen met plezier maken...

Toen ik zelf 14 was wilde ik niets liever dan optreden! Waar al mijn vriendjes op zaterdagochtend voetbalwedstrijden speelde, was ik aan het oefenen op mijn zolderkamertje. Toch was er één groot probleem; ik kon mijn passie waar ik uren op had geoefend aan niemand laten zien: ik had geen optredens… Daarnaast miste ik ook “een team”, oftewel een groepje vrienden met dezelfde passie als ik.

Toen ik een aantal jaar later zelf begon met optreden merkte ik dat ik alles zélf moest leren, er bestond namelijk geen les in entertainen.

Door de EntertainmentAcademy te starten hoop ik jonge mensen die net als ik enorme passie hebben voor hun talent te ondersteunen, motiveren en op weg naar het podium te helpen!

Zij gingen u voor

en zeggen dit over tof:

Via tofentertainment.nl hebben wij een te gek talent kunnen boeken voor ons event. Goede communicatie, duidelijke afspraken en een open gang van zake! Echt top! Of euhh... ik bedoel tof!
Kylian van Luijt
organisator
Tofentertainment helpt mij en mijn ontwikkeling in de entertainmentbranche. Lessen over de praktische kant van de entertainmentwereld zouden verplicht moeten worden voor iedereen die ook maar denkt aan optreden! 5 sterren!
Sanne Bult
Studente EntertainmentAcademy
5/5
5/5